Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Párizs, a szerelem városa! 4 nap, 3 éjszaka 2 fő részére, repülőjeggyel, szállással és reggelivel

30%-os kedvezménnyel csak 202 990 Ft a Budavár Tours jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Lepd meg kedvesedet és magadat egy utazással a szerelem városába! Fedezzétek fel az ezerarcú francia ékszerdobozt! A fények, a szabadság, a divat, a szerelem városa, ami egyben a világ leghangulatosabb városa! De sorolhatnánk még, mert az univerzum összes szava kevés lenne, hogy Párizst bemutassuk. Párizs leírhatatlan, aki még nem járt ott, el se tudja képzelni, hogy milyen!

Annak ellenére, hogy a legtöbb embernek Párizsról elsőre talán csak az Eiffel-torony, a Diadalív vagy a Sacré-Coeur ugrik be, a városnak olyan sok érdekessége, és gyönyörű látnivalója van, hogy ha 1 héten keresztül egész nap a várost járjuk, akkor is fájó szívvel kell lemondanunk rengeteg szépségéről. De a nevezetességeken kívüli Párizs maga is pompás. A századelőn épült, folyamatosan felújított épületek egységes, patinás légkört adnak az utcáknak. Egy idő után már fel sem tűnik, hogy egy híres, és szép épületet látunk, hiszen Párizsban szinte minden utcában láthatunk egy fantasztikus építészeti csodát, vagy egy hangulatos parkot. 

A párizsi emberek életstílusa, a kávézók sora, a folyamatos pezsgés is felejthetetlen. A csodálatos Szajna, és romantikus hídjai, a művészeti galériák sora, a gazdag, jólétet sugárzó üzletek, és a megelevenedett történelem is mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a városba napról napra jobban beleszeressünk, majd az elvállás igen fájdalmas legyen. De ilyenkor a legtöbben elhatározzák, hogy előbb, vagy utóbb, de mindenképpen visszatérnek.

Programjavaslat

1. nap: Utazás Párizsba közvetlen járattal, majd egyénileg a szállodába a szobák elfoglalása miatt. Szabadprogram keretében javasoljuk a Montmartre-nak a felfedezését, ami Párizs egyik leghangulatosabb negyede. Főbb látnivalók: Sacré-Coeure, Festők tere és a kihagyhatatlan Moulin Rouge.  

2. nap: Reggeli után hajókázzatok egyet. A kb. 2 órás hajós városnéző program során betekintést nyertek a csodálatos város életébe. A kellemes élmény után érdemes felkeresni a Concorde teret, a Tuilleriák kertjét, a Louvre Múzeumot Mona Lisa-val. Ezt követően vegyétek az irányt a Notre Dame felé, majd sétáljatok a latin negyed hangulatos utcáin.  

3. nap: Reggeli után érdemes meglátogatni a Loire menti kastélyokat, vagy folytathatjátok a városnézést Párizsban: Eiffel-torony, Diadalív, Invalídusok Dómja és a világ talán legteljesebb impresszionista gyűjteménye a Museé d’Orsay. 

4. nap: Reggeli után szabadprogram, menetrend függvényében utazás a repülőtérre egyénileg, hazautazás Budapestre közvetlen járattal.

Vásárlási feltételek:

 • A kupon felhasználható az alábbi időpontban: 2015.06.01-30.
 • További felhasználási időpont felár ellenében: 2015.07.01-31.: 20 000 Ft/2 fő
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes foglalás és egyeztetés szükséges az utazásra, telefonon vagy emailben! 
 • A kupon megvásárlását követő 24 órán belül vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával személyesen vagy emailben! Ekkor fogják lefoglalni számotokra a repülőjegyet és tájékoztatni a további teendőidről!

4 nap, 3 éjszaka, 2 fő részére

 • Az ár tartalmazza:
  • repülőjegy Budapest – Párizs – Budapest útvonalon
  • szállás 3 éjszakára reggelivel
  • repülőtéri illeték
  • 2 db nagy kézipoggyász (10 kb/fő)
  • foglalási díj
 • Szállás 3 éjszakára reggelis ellátással ***-os szálloda kétágyas szobáiban (pl. Hotel Nation vagy hasonló)
 • Külön köthető: 
  • sztornó biztosítás 1%, 
  • baleset-,betegség- és poggyászbiztosítás 550 Ft/fő/nap-tól
Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Budavár Tours

1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
+36 1 356 5656
ertekesites@budavartours.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...