Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Kezeket fel! Manikűr gél lakkozással

48%-os kedvezménnyel csak 1290 Ft a Radnóti Csokiszoliban!

További ajánlatok

Az ajánlatról:
Kezünk és ezáltal körmeink nap mint nap fáradhatatlan bevetésben vannak, ráadásul szem előtt!  Így nem csak megérdemlik, de igénylik is, hogy különös figyelmet fordítsunk rájuk. Vegyük számba a lehetőségeinket! A műkörömtől sokan ódzkodnak, mert természetellenesnek tartják vagy, mert féltik saját körmük épségét. Így marad a lakkozás, amit viszont nagyjából 3 naponta ismételhetünk, hiszen az állandó igénybevételtől sajnos gyorsan lepattog, kopik. Mielőtt még azonban elmerülnél a kilátástalanságban, most eláruljuk a megoldást: gél lakk.

A gél lakk UV-fényre keményedő, hibrid anyag, ami nem kopik és csak ritkán pattogzik le. A műkörmökhöz használatos zselé előnyeit ötvözi a lakk könnyű kezelhetőségével, mert szépen szétterül, nem láthatsz benne festési csíkokat. Természetesebb hatású a műkörömnél, hiszen nem vastagítja meg a körmöket.

Fontos tudni, hogy zselés lakkozás előtt is ugyan azt az előkészítést kell elvégezni a körmön, mintha műköröm kerülne rá! (bolyhozás, fertőtlenítés, zsírtalanítás). Ezután négy vékony rétegben (alap, szín, szín, fény) kenjük fel a lakk zselét, rétegenként lámpázva UV lámpában, mert csak UV fény hatására köt meg az anyag. Ezután már nincs száradási idő, ha elkészültünk már nem kell vigyázni rá, mint a sima lakkozásnál, mert az UV fényben teljesen megszárad!
Vásárlási feltételek:

  • A kupon felhasználható 2015.04.01. és 2015.05.30. között
  • Személyenként több kupon is vásárolható
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze
  • Előzetes bejelentkezés szükséges


Manikűr gél lakkozással


  • 3 héten át tartós marad
  • Nem pattogzik le, nem mattul és nem sérül
  • Természetes köröm erősítésére is kiváló
  • 40-50 perc alatt készül el
  • Azonnal készre köt UV fényben

Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Radnóti Csokiszoli

1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 2.
+36 30 696 6552

Nyitva tartás: H-Sz 10:00-21:00

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...