Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Középpontban a nők! Profi fotózás stábbal ~100 db képpel 

67%-os kedvezménnyel csak 9900 Ft a gabor*photography jóvoltából!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Szeretnéd nőnap alkalmával meglepni kedvesedet valami igazán különleges figyelmességgel? Ajándékozd a nőnek a lehető legszebb ajándékot, a maradandó szépségét! Majdnem egy óra lankadatlan figyelem, villanó vakuk és profi stáb vár a kiválasztott hölgyre! Garantáltan örömmel fog részt venni az izgalmas fotózáson, professzionális körülmények között. A gabor* photography nőnapi ajánlatának segítségével most egy minden nőben titkon ott rejlő álom valósulhat meg, akár gyermekekkel, akár a teljes családdal!

A gabor*photography olyan exkluzív és különleges képeket készít Rólatok, amely megörökíti mindazt, amit családotok képvisel! A profi csapat megszünteti a határokat és a korlátokat! Megteremtik a fotózáshoz legideálisabb légkört, hogy megörökíthessétek ezt a csodálatos köteléket!

A profi családi fotózás lényege, hogy műtermi körülmények között, profi felszereléssel hivatásos fotósok igazán jó minőségű képeket készítsenek a családról! A fotózás során többféle háttérrel, többféle beállítással, többféle ruhákban is készülhetnek képek. A hangulatról nem is beszélve… A fényképezés alatt nincs előre megírt koreográfia, nem szükséges a gyerekeknek pózolniuk…  Csak az elképzelésetek szabhat határt neki! A fotózás közben természetesen többször is megmutatják a készülő képeket, hogy maximálisan a ti igényeitekhez megfelelő fotósorozat készülhessen el. A fotózás végén pedig 16 képet kiválaszthattok utómunkálatokra is, hogy valóban tökéletesek legyenek. Az elkészült képeket pedig egytől egyig átadják majd nektek CD-n vagy elektronikus formában!

És amikor meglátod magatokat a képeken olyannak, amilyennek eddig még soha, hihetetlen büszkeség fog eltölteni!

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2015.04.30-ig, de a megvásárolt szolgáltatást, előzetes időpont egyeztetés alapján, 2015-ben bármikor igénybe lehet venni
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Részletes információk a +36 30 680 0861 telefonszámon vagy a steinerg@diginfo.hu e-mail címen kérhetők!

 

Nőnapi fotózás

 • Profi stáb hozza ki belőled a maximumot
 • 30-40 perces fotózás professzionális körülmények között
 • 100 db digitális képet készítenek Rólatok
 • Ebből 16 kiválasztott képet kiretusálnak
 • Az összes képet megkapjátok elektronikusan vagy CD-n
 • Opcionális lehetőség, külön díjazásért: nyomat készítése a kívánt méretben a kiválasztott retusált fotókról
 • Amennyiben a kupont ajándéknak szánod, a megvásárolt és beváltott kuponok összértékében, elegáns AJÁNDÉKUTALVÁNYT állítunk ki, amelyen kívánság szerint az összeg sem szerepel, csak az igénybe vehető fotózás időtartama

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

gabor*photography

+36 30 680 0861, +36 70 599 6221
www.gaborphotography.hu
steinerg@diginfo.hu
Facebook: GaborSteinerHun, GaborPhotograpy, Fotósuli – gabor*photography


Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...