Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Régóta szeretnéd felfedezni a karneváli hangulatot a vízre épült csodálatos Velencében? Siess, nehogy megint lemaradj róla! Nincs több időd elmélázni a lehetőségen! Csapj le a LAST MINUTE autóbuszos utazásra és látogass el végre a Velencei Karneválra MOST HÉTVÉGÉN! Hidd el, nem fogsz csalódni, a különleges maszkabáli forgatag garantáltan rabul fog ejteni! De vigyázz, a jókedvet és az álarcot nehogy otthon felejtsd!

1. nap: Indulás Miskolcról, majd Budapestről a hajnali órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel egészen Triesztig. Ott pihenő a Trieszti-öbölben található Miramare Kastélynál. A Miramare-kastély egy 19. századi romantikus kastély, amely Habsburg Miksa osztrák főherceg (majd mexikói császár, I. Ferenc József öccse) és felesége, Sarolta belga királyi hercegnő részére épült isztriai fehér márványból. Erzsébet királyné is szeretett itt tartózkodni. Sétálunk terjedelmes (22 hektár) tengerparti parkjában, vagy belülről is megtekintjük termeit. Majd utazunk a szálláshelyünkre, és elfoglaljuk szobáinkat.

2. nap: Reggeli után indulunk Punta Sabbioni kikötőjébe. Úgy tartják, Velencét, a szigetekre épült várost igazán hajón, azaz a tenger felől érdemes megközelíteni. Ezért egy szép tengeri hajóúton érkezünk mi is a Szent Márk tér közelébe. Délelőtt városnézés a lagúnák városában, majd szabadprogram keretében elmerülhetünk a karneváli forgatagban, ahol világszerte híres velencei maszkokat, jelmezeket láthatunk, valamint válogathatunk a programlehetőségek közül. A Szent Márk téren és a belvárosban ünnepség, parádén történelmi kosztümökben, álarcosok, pantomimesek, zenészek. Estefelé szintén hajóval utazunk vissza a kikötőbe, majd 20-22:00 óra között indulunk hazafelé.

Egyéni programlehetőségek: Doge palota 16 Euro/fő felnőtt, 8 Euro/gyermek, diák, 65 éves kor felett, Szt. Márk Bazilika kupolája 4 Euro, kincstára 3 Euro, Campanile 6,5 Euro, Frari templom 3 Euro, hajókázás vaporettóval a Canal Grande-n egy út 7 Euro

3. nap: Érkezés Miskolcra a kora délutáni órákban.


Vásárlási feltételek:

 • A kupon felhasználható:
  • 2015.02.13-15. (záró hétvége)
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Az utazáshoz szükséges: érvényes útlevél vagy érvényes személyi igazolvány!
 • Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.
 
3 napos non-stop autóbuszos utazás 1 fő részére
 
 • Ellátás: reggeli
 • Szállás: 1 éjszaka szállás Velence környékén **/***-os szállodában
 • Útvonal: Miskolc-Budapest-Letenye-Ljubljana-Trieszt-Punta Sabbioni-Velence és vissza
 • Indulás: Miskolcról és Budapestről péntek hajnali órákban (részletek jelentkezést követően)
 • Az ajánlat tartalma: az autóbusz, a szállás, a reggeli és az idegenvezető költségét
 • Nem tartalmazza: a helyi közlekedés, a belépők, a fakultatív programok és az utasbiztosítás díját
 • Helyszínen fizetendő: Hajójegy Punta Sabbioni-Velence és vissza illetékekkel együtt: kb. 25 Euro/fő; Üdülőhelyi díj: 3 Euro/fő
 • Fakultatív program (20-25 fő esetén): 3 órás szigettúra Murano és Burano szigetekre különhajóval, üvegfúvó bemutatóval - 20 EUR/fő
 • A feltüntetett belépőárak tájékoztató jellegűek!

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

EuroMiskolc Travel Utazási Iroda 

3530 Miskolc, Széchenyi u. 54. fsz. 2.
+36 46 322 527
www.euromiskolctravel.hu
iroda@euromiskolctravel.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...