Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Egészségesen csillogó fogak! Ultrahangos fogkő eltávolítás alsó-felső fogívre, fehérítő hatású polírozással 

75%-os kedvezménnyel csak 2 990 Ft Szolnokon, a Mammut Dent rendelőben!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Egy angliai felmérés kimutatta, hogy a férfiak naponta 15, a hölgyek átlagosan 22 alkalommal mosolyognak. A mosoly létrejöttéért egyetlen izmunk felelős, hódítási hatásfokáért azonban fogaink ápoltsága, fehérsége. Tedd le a tollat, ceruzát, állj félre az autóval, nézz tükörbe és vizsgáld meg a fogaidat kívül-belül egyaránt, különös tekintettel a metszőfogakra. Ha a fogíny és a fogak között barnás-sárga, kemény lerakódást, vagy barna foltokat látsz, melyeket fogkefével már nem tudsz eltávolítani, akkor nagy valószínűséggel fogköved van. Őrizd meg nyugalmadat, és kattints a „Megveszem” gombra.

fogkő a fogakon maradó lepedékből és a nyálban oldott ásványi anyagokból képződik. A fogkő a vele érintkező ínyben gyulladást vált ki. Ha ez a gyulladás hosszabb ideig fennáll, a mélyben a csont leépülését vonja maga után. Hosszú távon ez a fogágy pusztulását, illetve a fogak meglazulását okozhatja. Továbbá a fogkő csúnya, és jelentős szerepe van a kellemetlen szájszag kialakulásában. Ezért eltávolítása rendszeres időközönként (kb. félévente) javallt.

Az ultrahangos fogkőeltávolítás során az ultrahang finoman lerobbantja a fogköveket, de nem hat a zománcra, mivel annak anyaga jóval keményebb, mint a fogkőé. Az apróbb felrakódásokat is eltávolítja, illetve az ultrahangos készülék finom hegyeivel a fogínytasak mélyebb területeire is el lehet jutni az íny esetleges megsértése nélkül.

A fogköveket hatékonyan csak szakember közreműködésével, a fogászati rendelőben lehet eltávolítani, az erre a célra kifejlesztett professzionális nagyfrekvenciás készülékkel. Ez egy ún. ultrahangos depurátor, amelynek működő vége 24-42000 Hz frekvenciával rezeg. A készülék – rezgés közben – hűtővizet porlaszt. A berendezés által továbbított rezgések hatására képződő légbuborékok összetörik a fogkövet.

A kezelést követően egy ideig érzékeny a fogíny hidegre, melegre, savanyúra, édesre, de ezt kiküszöbölhetjük valamilyen érzékenység elleni fogkrémmel.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2015.02.16-tól
 • A kupon érvényes 2014.03.31-ig
 • Személyenként max. 5 kupon vásárolható, 1 saját használatra, a többit ajándékba
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Telefonos bejelentkezés szükséges!

Fogkőeltávolítás alsó-felső fogívre, fehérítő hatású polírozással

 • A fogkő-eltávolítás mellett fogfehérítő hatású polírozást is kapsz
 • A fogkő-eltávolítás az egyik legfontosabb fogászati beavatkozás
 • Ha nem távolítjuk el rendszeresen, gyulladás alakulhat ki
 • Az ultrahangos fogkő-eltávolítás finoman robbantja le a fogkövet
 • A fogzománc nem sérül
 • A szájüreg és fogazat betegségeit könnyebb megelőzni vagy meggátolni a kifejlődésüket
 • Magasan képzett fogorvosok, korszerű technológiával állnak a rendelkezésedre
 • Budapest egyik legkorszerűbben felszerelt, legmodernebb fogászati klinikájának szolnoki rendelőjében te lehetsz az első páciensek egyike
 • Telefonos bejelentkezés szükséges!


Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Mammut Dent

5000 Szolnok Sóház út 1. fszt.3.
+36 70 608 12 76
www.mammutfogaszat.hu
info@mammutfogaszat.hu
www.facebook.com/pages/Mammut-Dent

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...