Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Varázslatosan sima, fiatalos és barna bőr-60 perces szolárium bérlet

66%-os kedvezménnyel 1 990 Ft-ért a Relax Egészségház jóvoltából!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Ki ne vágyna az egészségesen barna és selymes bőr érzésére, különösen a szürkébb hónapokban! Pár perc üdítő szoláriumozás nem csak a napodat, de a bőröd színét is feldobja majd! 

A szolárium gép tartalmaz a barnító csövek mellett kollagén csöveket is, melyek bőrfeszesítő hatásúak. Bőrünk rugalmasságát a kollagénnek köszönhetjük. A vöröses fényspektrum hatására fokozódik a sejtek kollagén termelése, a bőr vízmegkötő képessége javul! 

A kollagén terápia a tökéletes megoldás a bőr megfiatalításához. A fényterápia eredménye a bőr igazi újjászületése. A kollagén-terápiát néhány éve egy amerikai plasztikai sebész fejlesztette ki a NASA kérésére, és hazánkban nem olyan régen vált elérhetővé. A folyamat megerősíti a bőrben lévő erek, hajszál-véredények falát, jobb vérellátást biztosít és segíti a bőr méregtelenítését. A hidratáció növekszik, ami segíti a bőr nedvességtartalmának visszanyerését. Ezen pozitív folyamatoknak köszöntetően felerősödik a sejt aktivitás, a természetes regenerálódás, és a bőr megújul. A bőr nedvességfelszívó- és nedvességmegkötő képessége javulni fog. Ennek eredményeképpen a bőr láthatóan regenerálódik, megfiatalodik. 

A professzionális, Vibro Trainers álló szolárium biztosítja a vendégek számára az egyenletes barnulást és az alakformálást. A mai piaci igények alapján kifejlesztett, egyedülálló szolárium gép jóval többet nyújt, mint bármely más szolárium. A gép aljába szerelt, több funkcióban állítható opcionális egység hullámszerűen mozgatja végig a test minden részét a szoláriumozás ideje alatt, ami nagyon kellemes érzés!

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2015.02.28.
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
   

60 perces szolárium bérlet 

 • Igényes környezet
 • Korszerű, modern gépek
 • Barnító és kollagén csövek
 • Álló, vagy fekvő szolárium
 • Bejelentkezés nem szükséges, nyitvatartási időben felhasználható
 • Óbuda szívében

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

RELAX Egészségház

1033 Budapest, Vályog utca 8.
+3630 3923416
http://www.relaxegeszseghaz.hu/
Nyitva:
Hétköznap: 08-20-ig
Szombaton: 10-20-ig

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...