Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Vezesd be gyermekedet a lovak világába! 4 alkalmas lovas szakkör, akár szállítással is

50% kedvezménnyel csak 5000 Ft a Katlan Lovarda jóvoltából! Fizesd ki  most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Nyüzsgő fővárosunk egy eldugott szegletében egy varázslatos hely várja a lovaglás apró szerelmeseit! Vidám ló nyihogás és dübörgés lengi be a 17. kerületben megbúvó Katlan Lovardát, ahol gyönyörű környezetben élhetik meg az apróságok a lovak világát! 

A lovassport több kutatás szerint is segíti a gyermekeket a megfelelő fizikai erőnlét kialakításában, a lóval való kapcsolat a szellemi fejlődést teszi lehetővé. A gyakorlatok során javul a lovas testtartás, mozgáskoordinációja, egyensúlya, fejlődik a keringés és a légzés, gyorsulnak a reflexek. A rendszeresen lovagló gyermekek kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtanak az iskolában is. A lóval való kapcsolat hatására nő az önbizalmuk, javul a kötelességtudatuk, egyszerűbben vezetik le a bennük felgyülemlett stresszt.

A szülő biztos lehet benne, hogy gyermeke szabadidejét hasznosan, kortársai között, szakképzett lovasedző felügyelete mellett tölti el. A gyerekek pedig nem kell sietniük, mint egy-egy önálló lovaglás után, hanem ráérnek etetni, lovat simogatni, vezetni, megtanulnak nyergelni, egyszerűen jobban megélhetik a lovak világát. 

Egy-egy foglalkozás elméleti és gyakorlati részből áll, utóbbi a klasszikus angol lovaglás tanításából és a lovak körüli tennivalók elsajátításából áll. Az otthoni tanuláshoz írásos anyagot is biztosítanak. A hatékony fejlődés elősegítésére külön tanmenet áll rendelkezésre a kezdők, középhaladók és haladók számára. A Magyar Póniklub Szövetség vizsgarendszerén alapuló megmérettetéseken pedig játékos keretek között mérjük fel a lovasok tudásszintjét, annak megfelelő kitűzőt és ajándékokat kaphatnak. Az oktatási program 12 szintet különít el, folyamatos fejlődési lehetőséget kínálva a gyermekeknek.

A lovarda megfelelő számú képzett iskolalóval és szakképzett lovasedzővel rendelkezik. A fedett lovardák és szociális helyiségük pedig lehetővé teszi az időjárástól független munkát. Igény esetén a gyermekeket az iskolától a lovardáig és vissza szállítjuk.

Ajánlott ruházat:
Időjárásnak megfelelő öltözet, lovaglónadrág hiányában legmegfelelőbb a puha belső varrással ellátott szűkebb fazonú pamut vagy vászon hosszúnadrág. A cipő viszonylag vékony talppal, lehetőleg kis sarokkal rendelkezzen, ne legyen nagy nyelve, ami a kengyelbe akadhat. Jó, ha a zokni is hosszabb fazonú, legalább lábszárközépig érjen. Hidegben több vékony réteget viseljenek, a kabát legyen testhez simuló, rövid. Saját kobak hiányában biciklis sisak is hasznos lehet, de lovardánk is biztosít szabványnak megfelelő, három ponton erősített kobakokat. 

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2015.03.30-ig
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Előzetes bejelentkezés, érdeklődés a következő telefonszámon: +36 31 3165 159

Lovas szakkör

 • Heti 1 alkalom 
 • Összesen 4 alkalom
 • Minden alkalom elméleti és gyakorlati részből áll
 • Külön tanmenet áll rendelkezésre a kezdők, középhaladók és haladók számára is
 • A lovaglás mellett a kicsik megismerkedhetnek a lovak életével is
 • Saját maguk ápolhatják és láthatják el a lovakat
 • Keddi és csütörtöki napokon 15:00 - 17:00 óráig
 • Megoldható a gyerekek iskola és lovarda közötti szállítása: 1500 Ft/fő/alkalom
 • Kis létszámú, 6-8 fős csoportokban történik az oktatás
 • Az oktatási program 12 szintet különít el, folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítva a gyermekeknek
 • A lovaglás során a kobak használata kötelező, amit a lovasiskola biztosít a vendégek számára

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Katlan Lovarda

1174 Budapest, Katlan utca 38.
+36 31 3165 159, +36 70 882 2800
www.katlanlovarda.com
katlanlovasclub@gmail.com

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...