Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Teljes kikapcsolódás a szürke hétköznapokból! Szakképzett, hozzáértő masszőrök, igényes és hangulatos környzet, minőségi szolgáltatás vár rád az Orchidea Massage szalonban. Maximális feltöltődés és megújulás, igazi tradicionális Thai masszázs!

A masszázs, a talajon elhelyezett matracon történik, könnyű, kényelmes ruhában, fekvő illetve ülő testhelyzetekben. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, amelynek során szakképzett masszőrök nemcsak a kezüket, de az alkarjukat, könyöküket, lábukat, talpukat és térdüket is használják az energiavonalak mentén található akupunktúrás élettani pontok ingerlésére, miközben különböző nyújtó, hajlító gyakorlatokat is végeznek a vendégeken. 

Az évezredeken alapuló masszázs hatása egyszerre nyugtató és serkentő. Az energiapontok nyomása javítja a vér- és nyirokkeringést, stimulálja a belső szerveket és serkenti azok működését, egyensúlyba hozza a test energiarendszerét; a nyújtásokkal kiegészülve pedig oldja az izmok, ízületek merevségét és feszültségét, növeli a test rugalmasságát, és jótékonyan hat a csontozatra. Masszázs után a vendégek ruganyosnak érezik magunkat, könnyebben mozgnak, és megszűnik izmaik merevsége is. 

Ennek az ősi masszázstechnikának feszültségoldó hatása nem csak a testre, de a lélekre is vonatkozik: pihentet, relaxál, jótékonyan hat a vegetatív idegrendszerre, ezért fájdalomcsillapító hatása is van, és hatékonyan alkalmazható például alvászavarok esetén is.

A szalon masszőrnői Thaiföldön sajátították el a thai masszázs évszázados titkait, különleges fogásait. Az egész testen alkalmazott eljárás során felismerik a vendégek problémáit, és orvosolják azt. A masszázs során a vendég valamennyi testrésze kezelés alá kerül a lábujjuktól egészen a fejük búbjáig.

Az Icon Beautyban, az Orchidea Thai massage szalonban szépülhetsz, relaxálhatsz, frissülhetsz pihenőkártyával is! 

 

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2014.10.25.-ig
 • 1 vásárló maximum 1 kupont használhat fel!
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!

60 perces tradicionális Thai masszázs

 • Az ICON Beauty több, mint szépségszalon, itt élmény a szépülés
 • Ingyenes parkolás, free wifi
 • Tradicionális Thai Masszázs – thai masszőrnők 
 • Keleti hangulat, lágy, megnyugtató zene, inspiráló illatok, gyertyafény,  és szeparált masszázshelységek
 • Tradicionális masszázs
 • A Thai masszázs a legősibb, legtermészetesebb kényeztetése testnek és léleknek egyaránt
 • A szalon Széchenyi Pihenőkártya (MKB, OTP, K&H), ERZSÉBET UTALVÁNY, Patikapénztár, Új Pillér Egészségpénztár és a TEMPO Egészségpénztár elfogadó hely


Helyszín a térképen:
Pontos cím:

ICON Beauty & Orchidea Thai Massage

1037 Budapest, Bécsi út 314.
Tel.: 
+3620 615 76 64
+361 630 0087
Nyitva tartás: 
Hétfő-szombat: 10.00-21.00
Vasárnap: 14.00-21.00
E-mail: iconbeautythai@gmail.com
Web: thaimasszazsbudapest.hu
Facebook: www.facebook.com/thaimassageobuda

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...