Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Mérd fel, szíved hogyan kalapál! 3D-s szívvizsgálat ajándék véroxigénszint-méréssel

80%-os kedvezménnyel csak a 3990 Ft a Kristálytér jóvoltából! 

További ajánlatok

Az ajánlatról:

A mindennapi feszített tempó, a ránk nehezedő számos teher és a folyamatosan gyarapodó tennivalók együttese bizony megviseli szervezetünket. A stressz, az ingerültség, a harag és a negatív érzelmek pedig testünk éltető motorját érintik a legérzékenyebben! Ha előfordult már veled, hogy úgy kihoztak a sodrodból, hogy bele remegett az egész tested az idegességbe vagy apró verejtékcseppek jelentek meg a homlokodon, esetleg bár nem ekkora mértben, de napi rendszerességgel stressz ér Téged, akkor érdemes kivizsgáltatnod szíved állapotát! A VIPORT 3D-s szívvizsgálatnak köszönhetően most egyszerűen, gyorsan és fájdalommentesen mérheted fel a téged érő szív és érrendszeri stressz mértékét! Ne tétovázz sokáig, hiszen csak egy életünk van! Ráadásul most megajándékoznak egy véroxigénszint méréssel is, hogy fény derüljön minden apró, esetleges fenyegetésre!

A vizsgálat a maga nemében egyedülálló. Az akaratunktól független, un. autonóm idegrendszer két irányban képes hatást gyakorolni a szívre az őt érő belső és külső stressz-, illetve környezeti hatásokra.

Az egyik igyekszik a szívet „féken” tartani, visszafogni azt és a szapora szívműködést csökkenteni. Ezzel az erekben áramló vér mennyiségét képes fokozni, javítva a koszorúerek által ellátott területek oxigenizációját.

Amennyiben azonban az ellentétes hatás válik jelentősebbé, pl. idegesség, felindulás, vagy fáradtság, túlzott alkohol- és koffeintartalmú ital fogyasztása következtében, akkor ez a fékező hatás megszűnik, a szív felpörgetett motorként rohan, a gyors összehúzódások gyengítik a koszorúerek vérellátását és mellkasi nyomás, valamint fájdalomérzet is jelentkezhetnek.

A VIPORT orvosi műszerrel most könnyen, idejekorán felismerhetjük a különböző rizikó faktorokat. A vizsgálat kiértékelésének bázisa a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paraméterein alapszik, amit egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése biztosít, ez alapján számolja ki a cardio stressz indexet (CSI). Az adatok alapul szolgálhatnak egy digitális többcsatornás EKG mérés számára is.

A teszt során egyrészt felmérik, hogy mennyire szabályosan ver a szív, vannak-e extra ütések, illetve szabályos időközönként jön-e a szívpitvarból a kamrára az ingerület átterjedés. Másrészt a pitvarból a kamrára történő átvezetés ideje nyúlik-e vagy nem, vagyis mindig ugyanannyi ennek az ideje. Ha az átvezetési idő változik, az rizikó tényezőt jelent. Harmadrészt azt is figyelik, hogy a szív mennyire terhelődik, mint „pumpa”, mennyire tudta magát kipihenni. 

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2014.11.30-ig
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!
 • Időpont módosítása vagy lemondása a vizsgálat megkezdése előtt 24 órával lehetséges, ellenkező esetben, valamint késésnél a kupont felhasználtnak tekintik!
 
3D szívvizsgálat ajándék véroxigénszint-méréssel

 
 • A szív és érrendszeri stressz gyorsan és könnyen mérhető
 • Méri, hogy
  • mennyire ver szabályosan a szíved
  • a pitvarból a kamrára történő átvezetési idő változik-e
  • mennyire terhelődik a szíved
 • A módszerrel több betegség korai stádiumban való jelenléte kimutatható (kardiomiopátia, intoxikáció, hypertoniás betegség)
 • Szívritmus-szabályozóval (pacemaker) rendelkező pácienseknél is teljes biztonsággal végezhető
 • Számítógépes alap az orvosi értékeléshez
 • Az eredmény más orvosok számára is könnyen értelmezhető, akár külföldön is
 • Rendkívül gyors és pontos eredmények

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Kristálytér

Budapest, Oktogon
+36 70 235 2003
www.kristalyter.webnode.hu
kristalyter@gmail.com

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...