Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Nyugodt pihenés varázslatos környezetben! 3 nap, 2 éjszaka 2 fő részére

50%-os kedvezménnyel csak 15 600 Ft a Lillafüred Kapuja Hotelben! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Lillafüred igazi paradicsom a turisták számára. Hatalmas élményt nyújt ha az erdei vasúttal közelítik meg-e varázslatos vidéket. A vonat a kiliáni lakótelepről indul. Útja során először a város utolsó két nagy lakótelepét a Diósgyőr és a Majláth városrészt szeli át hosszában, majd az erdőben halad és itt tulajdonképpen a hotelünktől légvonalban 200 méterre található egy megállója a kisvonatnak.

A hotel Miskolc és Lillafüred között, a Csanyik völgyi Vadaspark bejáratánál található, egy déli fekvésű, lankás domboldalon. A hotel szobáiból a Bükk hegység csodálatos képe tárul elénk. Tavasszal a mindenféle zöldben pompázó fákat láthatjuk, nyáron a madarak csiripelését hallgathatjuk, ősszel feledhetetlen látványt nyújtanak a sok színben lehulló levelek, télen pedig a hóborította hegytető ad lenyűgöző képet. Ez a sokarcú hegység ad egy kellemes környezetet, amelyben a hihetetlenül friss levegő biztos és kellemes kikapcsolódást nyújt a Családod számára.

A hoteltől alig 2 km-re található pl. a Diósgyőri Vár, amely Nagy Lajos idejéből maradt ránk, és kellemes kikapcsolódást nyújt a vár tövében található Várfürdő és Strand. Ha kíváncsi vagy Miskolc belvárosának forgatagára, akkor alig fél órányi buszozás után betekintést nyerhetsz városunk életébe. Nemcsak a környező hegyek, de városunk is bővelkedik látnivalókban. Említésképpen a szép épületek közül, ajánlott megtekinteni az Avas kilátót, az alatta található zenélő toronyórával, vagy a Miskolci Nemzeti Színházat, amely az ország első kőszínháza. Ezek mellett európai hírű a Deszkatemplom. Nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni a Tiszai pályaudvar most felújított épülete mellett, amely Magyarország nagy pályaudvarai között igen előkelő helyen szerepel nem csak vasúti forgalma, hanem látványossága tekintetében is, valamint a nemrég elkészült Szinva-terasz impozáns beilleszkedését a belváros életébe és nem hagyhatjuk ki az idén átadott Kemény Dénes Városi uszodát, amely a Barlangfürdőtől nem messze található Tapolcán.

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2014.11.15-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!
 
3 nap, 2 éjszaka 2 fő részére

 • Egyszeri szauna, kerékpár és biliárdasztal használat
 • A hotel 12 jól felszerelt szobával rendelkezik
 • Minden szoba TV-vel, hűtővel, zuhanyzóval, toalettel és ventillátorral felszerelt
 • A szobák nagy része panorámás, déli fekvésű
 • Az ablakokból a Bükk-hegység, a kisvasút, valamint a kertben ugrándozó mókuscsaládok láthatóak
 • A hotelhez étterem is tartozik, ahol családoddal megebédelhettek, vagy vacsorázhattok
 • Parkolási lehetőség
 • Az ajánlat az idegenforgalmi adót nem tartalmazza: 450 Ft/fő/éj

Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Lillafüred Kapuja Mini Hotel

3535 Miskolc, Partos út 14.
+36 46 339 423, +36 30 968 1045
www.lillafuredkapujahotel.hu
lillafuredkapujahotel @chello.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...