Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Twerk és Reggaeton bérlet!

Szerdai táncóra bérlet 50%-os kedvezménnyel 5 000 Ft a ReggaetonDance tánciskola jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Válj a bulik királynővéjé és a táncparkett ördögévé! A ReggeatonDance tánciskola profi csapata és szuper buli-hangulata mindenkiből kihozza a legjobbat. Vége a szürke hétköznapoknak és az unalmas délutánoknak! Kapcsolódj te is be ebbe a remek csapatba és szabadítsd fel a gátlásaidat, éld ki a kreativitásodat! 

Dübörgő, lüktető zene, fórró és felhőtlen hangulat. Ez és még sokminden más is igaz a reggaetonra. A reggaeton, bár elég sok afro vonással rendelkezik, igazából a jamaikai reggae és dancehall zenékből alakult ki. Szabadság, az élvezetek hajszolása, szókimondó szövegek, kötöttségektől mentes mozgás. A reggaeton nem csak zenei irányzat, hanem táncfajta is, mely bárki számára megtanulható. Ez a stílus Magyarországon is egyre népszerűbb, a latin klubok, bulik közkedvelt zenéje és tánca.

Hogyan néz ki egy reggaeton óra? Mindegy, hogy beleszerettél a reggaeton-ba, a mozgáskultúrádat szeretnéd fejleszteni, a salsa tudásodat, figuráidat szinesíteni, vagy kicsit nőiesebb kiállásra vágysz, a reggaeton biztosan előhozza a benned lakozó istennőt! Már egy-két alkalom után is érezhetően könnyedebben mozogsz majd, szebb lesz a tartásod, jobb lesz a ritmusérzéked. Még egy pár alkalom után pedig önálló életet él a vállad, a mellkasod, a csípőd és mindezt lépés közben! Hihetetlennek hangzik? Pedig nem az! Minden óra ismétlésekből és új dolgok tanulásából áll, az órák második fele pedig csak a gyakorlásról szól.

A ReggeatonDance iskolában a Twerk egy táncóra, ami kifejezetten a nőies mozdulatokról szól! Az órákon olyan összekötéseket, hullámokat, kar-, és csípőmozdulatokat tanulhatsz, amit bármilyen buliban tudsz majd alkalmazni!  Megtanulhatod hogyan tekerd a csípőd, pattogtasd a feneked, hullámozz, pózolj, tehát hogyan csalogasd elő a benned lakozó istennőt!

A Twerk óra olyan nőknek ajánlott, akik szeretnék magabiztosabbnak, szexisebbnek érezni magukat, akik szeretnék színesíteni mozgáskultúrájukat. A twerkelés nem igényel előzetes tánctudást, és szinte bármilyen zenei stílusra lehet alkalmazni.

Budapest szívében, a Blaha Lujza térnél lévő tánciskolában közvetlen, baráti hangulatban telnek a twerk órák, hiszen ezeken csak lányok vesznek részt. Az óra célja nem csak az, hogy új táncmozdulatokat tanulj, hanem az is, hogy jól érezd magad, kikapcsolódj, feloldódjanak a gátlásaidat, és merj táncolni! Egy-két hónap után már nem lesz szükséged pár felesre, mielőtt a táncparkettre lépsz, és nem elrejteni, hanem büszkén mutogatni fogod a partykon készült lesifotókat és videókat!


Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2014.10.15-ig
 • Személyenként egy kupon vásárolható saját részre
 • Ajándékba több kupon is vásárolható
 • Egy fő csak egy kupont használhat fel
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze

Szerdai táncóra bérlet Twerk és Reggaeton órákra

 • Hatalmas tapasztalati háttérrel működő órák, igazi, hamisítatlan latin feeling
 • A szerdai napok órái csak hölgyeknek szólnak
 • Két óratípus közül is választhatsz ezen a napon:
  • Twerk: 18:00-19:00
  • Reggaeton Ladies Style: 19:00-20:00
 • Ajánlott a kényelmes ruha és a megfelelő folyadék utánpótlás
 • A bérlet beváltástól számítva harminc napig érvényes!

Helyszín a térképen:
Pontos cím:


Studio 47.

1088 Bp, Rákóczi út 47., I. em., 11-es kapucsengő
Tel.: 0630 976 1404
Web: www.reggaetondance.hu
E-mail: info@reggaetondance.hu
Facebook: facebook.com/reggaetondance 

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...