Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Felfrissülés, feltöltődés és bőrápolás egyben! Mindezt a természet adta kincsek segítségével: a citromfű felfrissít, a körömvirág megtisztít és ápol, a pakolás pedig feltölt. A forró nyári napok után érdemes egy kis pihenőt adni a testünknek és időt fordítani a regenerálódásra és a feltöltődésre, melynek kétség kívül az egyik legkényeztetőbb módja a masszázs. 

A masszázs az egyik legkellemesebb természetes módszer a kimerült test és lélek felfrissítésére. A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és vérkeringést frissíti,  csodálatos hatást fejt ki lelkünkre és ezáltal közérzetünkre is. Feloldja az izmok akaratlan feszülését és helyreállítja a vérkeringést. A bőrön át felszívódó vitaminos citromfű-körömvirág olaj frissítő, élénkítő és bőrnyugtató hatással bír, a testpakolásokkal együtt nagyban segítik a bör és az izmok regenerálódását.

Citromfű- körömvirág olajos masszázs: A citromfű kivonatnak frissítő, élénkítő, de ugyanakkor nyugtató hatása is van. Sokan azt tartják róla, hogy segít megőrizni a fiatalságot. A körömvirág erős tisztító, fertőtlenítő hatással bír, ennek ellenére nem szárítja a bőrt. A bőr épségéhez és szépségéhez nélkülözhetetlen A-vitamin provitaminját, a körömvirágsziromból kivont karotin tartalmazza. Köztudott, hogy télen és tavasszal megnő a bőr A-vitamin szükséglete, amit ezzel a nyugtató, bőrépítő hatású olajjal tudunk pótolni. 

Körömvirágos testpakolás: Frissítő, revitalizáló és bőrrugalmasító hatása érezhető. sugárzó frissességet és energiát ad az érzékeny bőrnek. Körömvirág tartalma elősegíti a masszázs utáni bőrfelület regenerálódását és a pórusok tisztulását. A benne lévő antioxidáns E-vitamin segíti a szabadgyökök megkötését és erősíti a bőr természetes védekező képességét,bársonyosan puha, kisimult bőrfelszínt biztosít.

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2014.09.20-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges a 06 70 313 2241-es telefonszámon!

Citromfű-körömvirág olajos frissítőmasszázs körömvirágos mélyhidratáló pakolással a teljes testre

 • A kupon tartalma: 
  • Citromfű- körömvirág olajos masszázs
   Frissítő, élénkítő de mégis nyugtató
  • Körömvirágos testpakolás:
   Frissítő, revitalizáló és bőrrugalmasító
 • A kupon beváltásához bejelentkezés szükséges a 06703132241 telefonszámon.
 • A szalon 3-as metró Dózsa György út megálló közelében található
 • A szalon előtt könnyű parkolási lehetőség van

Helyszín a térképen:
Pontos cím:


Rózsa Szépségszalon

1132 Budapest, Visegrádi utca 80/b.
Tel: 06 30 313 2241
Web: www.rozsaszep.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...