Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Találjátok meg az ellopott műkincseket!

Kitelepült szabadulós játék 40%-os kedvezménnyel, most csak 5 990 Ft-ért a Logixity jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Készen állsz igazi feladványokra és rejtélyekre? Most nem csak látványos környezetbe, hanem igazi kihívásokba keveredhettek, legyen szó akár kikapcsolódásról, csapatépítésről vagy buliról! A Logixity játékában senki sem fog unatkozni! 

Az ‘Új nyomok’ játék során a Holláner kávézóban, a Margit-híd pesti hídfőjénél kell a rejtvényeket megfejteni. Hétfő délutánonként, nyitvatartási időben vállalkozhatnak a játékosok arra, hogy a mit sem sejtő vendégsereg közé vegyülve megoldják az aktuális rejtélyt. Nemzetközi hajsza folyik Lóránt Hugó, a műkincsrabló után, aki köddé vált. Most kémszervezetek kérik segítségeteket, hogy feltűnés nélkül beleolvadva egy presszó hétfő délutáni életébe, segítsetek új nyomokat találni, melyek elvezethetnek az ellopott műkincsekhez.

A Logixity a legszínesebb, legrugalmasabb szabaduló játék Budapesten. A játék során egy 2-6 fős csoportot bezárnak egy szobába vagy elkalauzolnak a kitelepített játékhoz, ahol 60 perc alatt, izgalmas logikai és ügyességi feladatok végrehajtása segítségével kell kijutniuk vagy megoldaniuk a rejtélyt. Most egy igazán egyedi ötletekkel fűszerezett játékban vehetsz részt, a Logixity felrúgja a konvenciókat és beizzítja a hangulatot!

Itt a feladatok fantáziabőségén, változatosságán van hangúly, nem csak a látványelemeken. Egy-egy szobában és helyszínen, időről-időre megújuló történeteknek részesei lehettek.

Vásárlási feltételek:

 • A kupon azonnal beváltható
 • A kupon beváltható 2014. augusztus 15-ig
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Előzetes bejelentkezés szükséges

Találjátok meg az ellopott műkincseket!

 • Csapatépítés, buli, kikapcsolódás
 • 5-6 fős csapatoknak
 • 60 perces játékidő
 • A játék helyszíne:
  • kocsma.hu/hollaner-kavezo
 • Időpont egyeztetés szükséges!

Helyszín a térképen:
Pontos cím:


Logixity

1085 Budapest, Üllői út 32.
Tel.: +3630 416 5787
Web: www.logixity.hu
E-mail: logixity@gmail.hu
Facebook: facebook.com/logixity

A játék helyszíne: 
Holláner kávézó
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 5.

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...