Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Rajongója vagy a csodás ízeket rejtő, titokzatos bonbonoknak? Ha már nemcsak ízlelgetni szeretnéd ezeket az apró, ám fenséges édességeket, hanem szívesen megtanulnád elkészítésük titkát is, akkor van pár ellenállhatatlanul édes óránk a számodra! Lesd el a csodás trüffelek elkészítésének fortélyait!

Mindenféle csokifinomság, bonbonok, trüffelek és mennyei Szamos marcipánlikőr. A Süss-Édes Élet műhelyében lesz olvasztás, temperálás, öntés, dermesztés, dekorálás, csomagolás, no meg persze kóstolás, kóstolás, kóstolás. Olyan bonbonok készítését leshetitek el, mint a pisztáciás-málnás Szamos trüffel, a Szamos marcipánlikőrös trüffel tejcsokoládéval, vagy a mandulás-meggylekváros trüffel.

Engedd, hogy elbűvöljön az édes ízutazás, ahol a belga csokoládé és a finomabbnál finomabb minőségi alapanyagok kombinációjával találhattok új ízélményekre!

Vásárlási feltételek:
  • A kupon felhasználható a 2019.02.28-ig induló tanfolyamokon:
    • November 10., 24.
  • Más kedvezménnyel nem vonható össze 
  • A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő
  • Személyenként több kupon is vásárolható
  • Ajándékozható
  • Egy alkalommal csak egy kupon használható fel
  • Előzetes bejelentkezés szükséges, és meg kell adnod a kuponkódodinfo@suss.hu
  • Előzetesen lefoglalt időpontot lemondani vagy módosítani csak az adott időpont előtt 24 órával van lehetőség, ellenkező esetben az ajánlat elvész!
  • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
 

Szamos Marcipán trüffelkészítés, kóstolóval egybekötve

  • A workshop tematikája:
    • Ismerkedés a csokoládé történetével, a belga csokoládépasztillával és a bonbonok alapanyagaival
    • Szamos Marcipán likőrkóstolás
    • Csokoládékrém-főzés, csokoládétemperálás
    • Bonbonhüvelyek megtöltése a főzött krémmel, majd talpazásuk
    • A kész bonbonok díszítése, kóstolása, csomagolása
  • A tanfolyam minden szombaton 16:00 órától kezdődik
  • A tanfolyamot vezeti:
    • Juhász Lilla (csokoládéigazgató, a zürichi Csokoládé Akadémia tanítványa)
    • Benkocs Bella (több éves csokoládékészítő múlttal rendelkezik)
  • Mesés ízkavalkád:
    pisztáciás-málnás Szamos trüffel, Szamos marcipánlikőrös trüffel tejcsokoládé, mandulás-meggylekváros trüffel
  • A tanfolyam során elkészített csokoládékat mindenki hazaviheti
Helyszín a térképen:
Pontos cím:
Süss-Édes Élet

1124 Budapest, Hegyalja út 123.
+36 20 448 70 82
info@suss.hu

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...

  • Kedvezmény: 41%
  • Megtakarítás: 3.510 Ft
8.500 Ft
helyett
4.990 Ft