Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Plasztikai szintű luxus csomag! 9 kezeléses teljes test- és arckezelés

73%os kedvezménnyel csak 19 990 Ft a Formállak jóvoltából! Fizesd ki most csak az előleget!

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Mit szólnál egy olyan csomaghoz, aminek segítségével nem csak az arcodat, de a testedet is segítünk feszessé varázsolni! Először a Q Frequency gép segítségével szabadítunk meg a ráncoktól és szarkalábaktól, majd ugyanazzal a géppel egy választható testrészeden feszesítünk tovább rajtad! Ezt követően pedig a Dr. Life nyirokmasszázs géppel vesszük fel a harcot a narancsbőr ellen és nem csak esztétikailag, de egészségügyileg is segítünk jobb formába kerülni! 

Q Frequency rádiófrekvenciás kezelés

A Q-Frequency 2007 nyara óta jelen van a magyar piacon és ez idő alatt bebizonyította, hogy tökéletesen megfelel a vele szemben támasztott elvárásoknak. Forradalmi áttörés a kozmetológia területén, egy készüléken belül két különböző rádiófrekvenciás(RF) eljárást alkalmaz, melyek műtéti szintű eredményeket produkálnak az arc és a test különböző problémái ellen, fájdalom és szövődmény mentesen.

A Q-Frequency által képviselt RF technológiákkal kimagasló eredményeket érhetünk el a zsírszövet bontásban, karcsúsításban, a cellulit megszüntetésében,a szövetek feszesítésében, tökéletes lifting és anti-aging hatást biztosítva az arcon és a testen. A Q-Frequency titka az egyedi bio-kompatibilis energiaátadásnak köszönhető, mely a felhámon és az alhámon keresztül éri el a problémás sejteket, azonnali reakciót kiváltva, mely szemmel is jól látható és cm-ben is mérhető.

Dr Life nyirokmasszázs

A kezelés tornáztatja az izmokat, erek falát, fokozza a vérkeringést, 50-szeresére felgyorsítja a nyirokkeringést, mérsékli a szervezet elsavasodását, ezáltal látványosan csökkenti a narancsbőrt. Nem egy tenyérnyi területen, hanem a teljes testen. Ez rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre, mert erőteljesen globálisan fokozza a lerakódott salakanyagok eltávolítását.

A hullámmasszázs által felgyorsított keringés az intenzív anyagcsere, a nyirokrendszer és a vízháztartás egyensúlyának helyreállításával segít kidolgozni a szervezetből a bevitt extra kalóriát és méreganyagokat.

A narancsbőr a nők 90%-át és egyre több férfit is érint. A narancsbőr kialakulásának hátterében összetett okok állnak. Hízás mellett az elsődleges ok a méreganyagok felhalmozódása, valamint a lelassult vér és nyirokkeringés. Ezek az okok sajnos folyamatosan generálják egymást, hiszen a növekvő zsírsejtek a halmozódó salakanyagok egyre inkább gátolják a keringést, aminek éppen az lenne a feladata, hogy megszabadítsa a területet a káros anyagoktól. A hullámmasszázzsal képesek vagyunk fokozni a vér és nyirokkeringést, ezáltal elkezdjük elszállítani a már ott deponizált méreganyagokat. Így az egész folyamatot megállíthatjuk visszafordíthatjuk.

Ellenjavallatok: Fertőző bőrbetegség, Akut gyulladás, Pajzsmirigy túlműködés, Fekély, Daganatos megbetegedések, Akut mélyvénás trombózis, Pacemaker, Kezeletlen szívbetegség, Megnövekedett vénák, Súlyos szívritmuszavar, Kezeletlen magas vérnyomás, Kezeletlen asthma, menzesz, szoptatás.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon azonnal felhasználható
 • A kupon érvényes 2018.09.15-ig 
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • Személyenként több kupon vásárolható
 • Előzetes bejelentkezés szükséges!

 9 kezeléses teljes test- és arckezelés

 • 3 alkalom és alkalmanként 3 kezelés történik
  • Q Frequency plasztikai szintű arckezelés
  • Q Frequency választható testkezelés
  • Dr. Life teljes testes nyirokmasszázs 
 • Már az első alkalom után látványos eredmény tapasztalható
 • A testen -3-5 cm méretcsökkenés
 • Fájdalom és szövődménymentes kezeléssorozat
Helyszín a térképen:
Pontos cím:

Formállak

1061 Budapest, Paulay Ede. u 13.
+36 70 588 2107

Még ez is érdekelhet

További ajánlatok még...