Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:
Az ajánlatról:

Ha igazi adrenalinfüggő vagy és úgy érzed soha nem elég, akkor itt a nagyszerű ajánlat Neked és családodnak, barátaidnak a Kihívás.hu-tól! Nem voltál még Szlovéniában? Nem eveztél még a Bovec folyón? Esetleg a kanyoning az, amit még nem próbáltál vagy nem mertél kipróbálni, de most úgy érzed itt a lehetőség? Összeszedted minden bátorságodat? Egy jó hangulatú, élményekkel dús hétvégét kínál ez az ajánlat minden kalandfüggő, extrémsport-kedvelőnek meseszép, csodálatos környezetben!

Rafting és kanyoning. Sokszor hallottad már, de még nem próbáltad? Vagy részt vettél egy hasonló túrán és újra szeretnéd? A Kihívás.hu biztosítja Neked a legnagyobb élményt csodálatosan szép környezetben egy hétvégi ajánlattal Szlovéniába, azon belül is Bovec városában, ahol a Soca folyó biztosítja az élményt!

A raft hajókban egyszerre 4-10 fő tud evezni. A hajó sebességét és az élményt a legénység együttes, összehangolt evezése adja meg, ezért ez a sport kiválóan alkalmas a csapatépítő programokhoz. A raftot a hajó hátulján ülő szakképzett túravezető kormányozza, de a hajó sebességét, az izgalmas evezést Ti adjátok hozzá! Tőletek függ, mekkora élményben lesz részetek!

A kisebb hajók, az úgynevezett vadvízi kenuk is elterjedtek, de csak 2-3 fő fér el bennük. Izgalmas élményt jelent, ugyanis az elöl ülő evezősök adják meg a hajó sebességét, hogy sikeresen leküzdhessétek a hullámokat és a zúgókat. Minden Rajtatok múlik! 

Ha nem a raftingot választjátok, hanem a kanyoningot, egy teljesen más élményben lesz részetek, de szintén Bovecben és környékén találhatók a kanyonok a hatalmas hegyek között, szurdokok, völgyek mellett. Kimondhatatlanul nagy élmény és csodálatos érzés látni a természet munkáját a hegyek között. Épít és rombol. Végigjárjátok a hegyek vízelvezető árkait, átgázoltok medrekben, gátakon keltek át. Egyre lejjebb és lejjebb ereszkedtek a torkolatig, csúsztok a patakkal együtt, visz benneteket a víz. Vízesések mellett ereszkedtek lefelé, majd csobogókon lecsúsztok. Magas sziklákról kristálytiszta medencékbe lehet ugrálni különböző magasságokból. Az adrenalin és a sikítás garantált! 

 

Plusz program lehetőség: boveciek titkos vízeséséről, kíváló turista célpont, könnyen megközelíthető, rövid séta túra ( max 1-2 óra )

Hatalmas karsztforrás, romantikus vízesés Bovec mellett, a Júliai-Alpokban. - A Júliai-Alpok kevésbé ismert, de lenyűgözően szép természeti látványosságait találjuk Bovectől pár km-re. A rendkívül romantikus, már-már giccses szépségű Virje-vízeséstől nem messze fekszik a Glijun hatalmas karsztforrása.
A Virje-vízesés (Slap Virje) - A meglehetősen eldugott helyen, Bovectől pár km-re nyugatra található Virje-vízesés igazi rejtett kincs. Meleg nyáridőben óriási élmény a vízesés meglátogatása, a mindenfelé szálló hűs, kristálytiszta vízpermet kellemesen hűsíti a kirándulót. Maga a zuhatag nem túl magas, de elég bővizű, egy káprázatosan szép türkizzöld színű kis tavacskába ömlik. A vízeséshez oldalról elég közel tudunk menni, hogy vizesek legyünk.
Glijun-forrás (Izvir Glijuna) - A vízeséstől 10 perc sétára találjuk a Glijun folyócska hatalmas, bővizű karsztforrását. A föld alól, hatalmas, mohos sziklák közül előtörő jéghideg forrásvíz látványa lenyűgöző. A patak partján vezető keskeny kis ösvényen tudjuk megközelíteni a haragosan zúgó forrást. A forrásvíz egy részét felfogják, és egy duzzasztómedencébe vezetik egy erőmű részére, másik része szabadon folyik tovább, pár száz méter múlva a Virje-vízesésben zubog lefelé.

Gondoskodnak az utazásról, a szállásotokról, 2 választható extrésport programról és persze a felszerelésől is! Viszont, ha a kanyoningot választjátok, mindenképp legyen nálatok váltócipő, illetve javasolt több váltóruhát betenni a csomagokba. 

 

Vásárlási feltételek:
 • A kupon beváltható 2018.06.03-ig, illetve 09.01-30. között hétvégenként
 • Bejelentkezés szükséges 2018.05.01-ig 
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Egy alkalommal csak egy kupon használható fel
 • Előzetes bejelentkezés szükséges minimum 10 munkanappal az időpont előtt, telefonon: +36 30 554 76 36, e-mailben: simonsimon@kihivas.hu
 • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
 

2 szabadon választható extrémsport programmal, szállással és utazással 1 fő részére


 • Az ajánlat tartalma: 
  • 1 fő részére 2 választott extrémsport program (rafting, canyoning, barlangászat), nehézségtől függetlenül
  • 2 éjszaka szállás 3 csillagos apartmanokban
  • Budapest - Bovec (oda-vissza) saját 9 személyes kisbuszokkal + a helyi transzfer
  • Akciókamera felvételek - saját adathordozóra kiírva (ne felejtsd el magaddal vinni)
 • Minden biztonsági felszerelés (neoprén ruha, cipő, biztonsági mellény, sisak, lapát)
 • Különböző hajók: 4-10 fős raft hajó vagy vadvízi kenu, 2-3 személyes
 • Hatalmas élmény, jó hangulat, igazi feltöltődés testnek, léleknek
 • Kanyoning túrákra váltócipő javasolt!
 • Életed egyik legszebb, legkaland-dúsabb hétvégéje lehet
  Helyszín a térképen:
  Pontos cím:
  Kihívás.hu

  5230 Bovec, Ledina 1.
  +36 30 554 76 36
  simonsimon@kihivas.hu

  Még ez is érdekelhet

  További ajánlatok még...