Emlékeztető küldése

Add meg az e-mail címedet és mi elküldjük Neked az ajánlatot, hogy később is könnyen megtaláld!

Ajánlások küldése

Ha szeretnéd ezt a kupont másoknak is ajánlani, add meg a neved, és maximum 5 e-mail címet ahová az ajánlásokat küldhetjük!

Neved:

Címzettek e-mail címei:

Valódi adrenalinbomba! Lengyelországi rafting 2 fő részére 

32%-os kedvezménnyel csak 18 900 Ft a Kihívás.hu jóvoltából! 

További ajánlatok

Az ajánlatról:

Rafting és kanyoning. Sokszor hallottad már, de még nem próbáltad? Vagy részt vettél egy hasonló túrán és újra szeretnéd? A Kihívás.hu biztosítja Neked a legnagyobb élményt csodálatosan szép környezetben egy hétvégi ajánlattal Lengyelországba, a Magas-Tátra északkeleti részénél, ahol a Bialka folyó biztosítja az élményt!

 

A Magas-Tátra északkeleti részénél a Bélai-Tátrában (Beliansky Tatry) a szlovák-lengyel határ mellett Zakopane-től mindössze 20 km-re, Szepesgyörke (Jurgów) falunál található a Bialka patak. A patak raftingtúrákra csak a tavaszi hóolvadáskor alkalmas májusban esetleg június elején.

Ami mindenképp a lengyelországi rafting túra mellett dönthet, hogy rendkívül nyugodt , hangulatos környezetben, vendégszerető emberekkel találkozhatunk (itt kimondottan szeretik a magyar vendégeket). A bázisunk Szepesgyörke (Jurgów) faluban egy magánháznál található. Itt és a közvetlen szomszédságban is olcsón, jó minőségű szállást kaphatunk, de közel van Zakopane ill. Nowy Targ is.A patak jellege hasonlít a szlovákiai Bela patakéra ám annál szélesebb és nagyobb vízhozamú. Az esése a Bialkának is nagy ezért nagyobb vízállásnál rendkívül hullámos, élvezetes raftingozásra ad lehetőséget. A felső rafting szakasz a régi szlovák-lengyel kishatárátkelő közelében egy szép fenyőligetben a Jaworina patak torkolatánál található. Az indulásnál azonnal jó esése van a víznek, a folyó nagyon gyorsan sodorja a rafting hajókat. Az első kisebb pihenőt a Jurgów – Brzegi hídnál szoktuk tartani. Itt a hídnál illetve a hídtól lefele is jól látszódnak a 2008-as áradás nyomai. A hídtól tovább indulva bal oldalról magas part szegélyezi a patakot, jobbról több helyen megpillanthatjuk Szepesgyörke (Jurgów) falut. Ezen a szakaszon viszonylag egyszerűbben evezhetünk, de egy-két éles kanyar könnyen becsaphatja a raftingosokat. A hídtól kb 3 km-re tartunk újabb szünetet a felső rafting szakasz „legnehezebb” része előtt. A nehézség egy szűk jobbkanyar utáni három lépcsőből áll. A lépcsők nem nagyon magasak , de előtte a víz beszűkül és csak adott ponton lehet átmenni rajta. Rafting hajóval ez nem probléma, de a 2-3 személyes trekking hajókkal elő szokott fordulni egy-egy borulás. A lépcsők alatt is szoktunk biztosítani és itt bevárjuk egymást. Innen tovább indulva már csak egy erősebb jobb kanyar egy kisebb lépcsővel okozhat gondot, ezután a folyó kiszélesedik és a 49-es főút hídjának bal lábánál ér véget a felső rafting szakasz. Az egész szakaszon szinte végig fenyőerdőben, kristálytiszta vízen raftingozunk.

Az alsó rafting szakasz a 49-es főút hídjától lefelé található. Ez a szakasz már jóval nyitottabb és a patak még szélesebb, sokszor több ágra szakad. A felső szakasszal ellentétben itt a jobb part magas, bal oldalon pedig szinte végig látható Bialka Tatrzanska település. A település több km hosszan nyúlik el a patak mellett a kiszállási pont is a település végénél található. Az alsó szakasz kisebb víznél már nem elég élvezetes, ilyenkor inkább többször evezünk a felső rafting szakaszon, nagy víznél viszont kellemes, gyors mégis biztonságos ez a rész.

Vásárlási feltételek:
 • A kupon felhasználható 2018.05.01. - 06.15. között
 • Bejelentkezési határidő: 2018.03.30
 • Más kedvezménnyel nem vonható össze
 • A kupon készpénzre nem váltható, vissza nem térítendő
 • Személyenként több kupon is vásárolható
 • Egy alkalommal csak egy kupon használható fel
 • Előzetes foglalás elengethetetlen emailben: base@extremevalley.com
 • A kinyomtatott kupont vidd magaddal!
 

Lengyelországi rafting 2 fő részére

 • Az ár tartalmazza:
  • Az összes felszerelést (hajó, evező, teljes neoprén öltözet, neoprén cipő, mellény, sisak)
  • Koncessziókat
  • Túravezetést
  • A túrát megelőző balesetvédelmi oktatást
  • Sofőrtranszfert
 • Az ár tartalmaz mindent, ami a túrához szükséges, a túrázó részéről csak egy fürdőruha szükséges! 
 • Helyszín:  A Magas-Tátra északkeleti oldalán Zakopanetól 25 km-re kb 12 km-nyi evezhető szakasz, vízállástól függően [WW2-WW3+]
 • Szállás lehetőség: főleg magánházak (Jurgów faluban) Zakopanéban apartmanok, panziók, hotelek (a szálláskeresésben és foglalásban maximális segítséget nyújtanak!
 • Fizetőeszköz: lengyel zloty, bankkártyát szinte mindenhol elfogadnak
  Helyszín a térképen:
  Pontos cím:
  Kihívás.hu

  Vígh István
  +36 30 382 0891
  base@extremevalley.com

  Még ez is érdekelhet

  További ajánlatok még...